Selasa, 12 Mac 2013

Bersteambot la..

Assalamualaikum..

ok mula2 kita kene bersihkan habuk dan sarang labah2 yang ada kat blog aku nie.. hahah dah lama aku tak update blog yer. mana taknye orang lain dok hari2 update status, tapi aku update sebulan sekali. xsalah aku la aku update awal bulan 2 time befday n sekarang nie dah masuk tengah bulan 3 nie wei. cepatnyer masa berlalu.....

ok kita berbalik kepada tajuk entri kita yer. hari tu aku ngan family yang seberapa nie g makan stimbot (dah lama dah pegi baru nk update). dah lama tak makan.. huhuhu


 Hhhhaaaaaa nie la family aku yang tinggal. yang lain dah kawen huhuhu,.... time nie kalo boleh smua makanan tu orang nak sumbat. eh!!!!!!!! 4 orang jer tp air ada 6 gelas. keje abang aku ar ni. heheheh


  nyummmmmmmmm!!!!!!!!!!!! sedap la wei kuah tom yam dia. MARBELESSSSSSSSS!!!!!!!!




ok nie sos dia buat sendiri... banyak sos la tapi nie je aku yang berkenan..


 time nie xabper ramai sebab aku g hari biasa.. kalo hari sabtu n ahad memang ramai ar..


ok korang mesti nak tahu aku makan kat mana kan???? ok aku makan kat ASAPANAS Bistro kat selayang. senang jer kalo korang nak g tempat nie. betol2 kat belakang Esso n Stadium Selayang.

Dorang bukak start pkol 5 petang - 11 malam sahaja ok. nak tahu harga dia RM 19.90 sekepala. murah tak?? makan sampai muntah, air free n dapat aiskrim free jugak kuikuikui. selamat mencuba yer.







Tiada ulasan:

Catat Komen